Volg deze stappen om kans te maken op prachtige prijzen

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de Leukste Adventskalender van Nederland! We hebben de stappen nog even voor je op een rijtje gezet.

Stap 1: Check vanaf 1 december dagelijks om 10.00 uur onze nieuwsbrief, Instagramaccount of de Facebookpagina van de Leukste Adventskalender van Nederland. Je kan natuurlijk ook iedere dag onze website bezoeken.

Stap 2: Klik iedere dag op de link die in de nieuwsbrief staat. Je wordt dan doorverwezen naar het Instagramaccount van het betreffende Van der Valk hotel. Je kunt het account volgen om op de hoogte te blijven en eventueel de persoon te taggen met wie je de prijs wil delen. Iedere prijs is namelijk voor twee of meer personen.

Stap 3: Bekijk de Instagram Story van het betreffende Van der Valk hotel om te zien of je hebt gewonnen. Geen Instagram = geen probleem. De winnaar ontvangt van ons tussen 9.00 uur en 10.00 uur een e-mail.

(Tip voor de Instagrammers onder ons: Klik op de witte logo’s van de Van der Valk hotels onderaan de website www.deleuksteadventskalendervannederland.nl. Deze verwijzen naar het Instagramaccount. Volg je alle hotels, dan komt de story gewoon voorbij. Lekker handig :)

Stap 4: Eat, sleep, fingers crossed and repeat :)

Zo simpel is het. Veel plezier!