Volg deze stappen om kans te maken op prachtige prijzen

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de Leukste Adventskalender van Nederland! Nu je je 1 keer hebt aangemeld maak je automatisch elke dag kans op onze prachtige prijzen. Om op de hoogte te blijven van de prijzen en winnaars hebben we de stappen nog even duidelijk voor je op een rijtje gezet. Good luck!

Stap 1: Bekijk vanaf 1 december elke dag om 11:00 onze nieuwsbrief, Instagramaccount of Facebookpagina. Hierin wordt namelijk iedere dag de prijs van de dag bekend gemaakt. Je kunt natuurlijk ook iedere dag een kijkje op onze website nemen waar elke dag een nieuw hokje voor je open gaat.

Stap 2: Klik elke dag op de link in onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar het Instagramaccount van het hotel dat de prijs weggeeft. Om op de hoogte te blijven van de prijs, het hotel en de faciliteiten, kun je het hotel volgen en eventueel de persoon taggen met wie je de prijs wil delen. Je wint bij ons namelijk niet alleen: iedere prijs is voor twee of meer personen.

Stap 3: Om te zien of je hebt gewonnen bekijk je iedere dag de Instagram Story van het Van der Valk hotel die de prijs weggeeft. Heb je geen Instagram? Ook dat is geen probleem! Naast het bekijken van de Instagram Story ontvangt de winnaar rond 17:00 uur ook een e-mail.

Een tip: wil je op de hoogte blijven van al onze Van der Valk hotels en prijzen? Klik dan via het kopje deelnemende hotels op de witte logo's van de Van der Valk hotels. Zo volg je met een paar klikken al onze hotels en komen alle story's met de prijzen en bekendmaking van de winnaars automatisch voorbij.

Stap 4: Eat, sleep, fingers crossed and repeat. Elke dag is weer een nieuwe kans om kans te maken op één van de prachtige prijzen!

Zo simpel is het. Veel plezier!