De leukste adventskalender van Nederland wordt geopend

Doe jij al mee aan de Leukste Adventskalender van Van der Valk? We noemen deze kalender natuurlijk niet voor niets de Leukste Adventskalender van Nederland. Iedere dag trakteren wij op prachtige prijzen voor alle leeftijden. Van een nachtje weg in één van onze hotels tot aan een dinercheque van Vapiano of één jaar lang gratis donuts. Hoe leuk is dat? Schrijf je snel in een wie weet win jij een van onze prijzen!

Hoe werkt het?

Een adventskalender is eigenlijk een aftelkalender tot en met kerst. Het aftellen begint vanaf 1 december en eindigt op 24 december (kerstavond). Elke dag mag een nieuw vakje van de adventskalender geopend worden en bij ons gebeurt dit rond 11:00 uur. Achter elk vakje schuilt een (of meer) prachtige prijzen die je kunt winnen door je slechts één keer in te schrijven. Van 1 december tot en met 24 december 2022 maak je bij ons kans op een gave prijs. Onder alle aanmeldingen van de adventskalender verloten wij de prijs van de specifieke dag. De winnaar wordt bekend gemaakt via het Instagram account van het hotel dat de prijs weggeeft. Daarnaast sturen wij ook elke dag om 17:00 een e-mail naar de winnaar.
Wil jij ook kans maken op onze prachtige prijzen? Meld je dan hier aan!

Wat kun je winnen?

Van der Valk pakt flink uit! Zo worden er onder andere hotelovernachtingen, high tea's, brunches en diners weggegeven. En ook Dunkin' Donuts en Vapiano geven een aantal mooie prijzen weg. Er is dus genoeg te winnen.

Wie mag er meedoen?

Deelname aan de Leukste Adventskalender van Nederland is helemaal gratis. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich inschrijven.